Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

C32A4E51-5C70-44CF-8341-A7EDD80B13D6_4_5005_c

Tak jako učitelé, dračích lodí se účastnili i žáci. V 15. ročníku závodu amatérských posádek dračích lodí na Labi ve Vaňově tentokrát bojovala i třída SČ2. Tato akce má dlouhou tradici a je oblíbená mezi sportovci i diváky. Dračí loď je speciální…

Snímek obrazovky 2024-05-06 123742

Zveme Vás k účasti v soutěži v IT a kybernetické bezpečnosti HAXAGON. Využijte jedinečnou příležitost dozvědět se novinky nejen o kybernetické bezpečnosti a současně poměřit své síly se studenty z celé ČR. Již teď se registruj – viz QR kód níže.…

21001292-7575-45F2-84CD-36A6FEF44DCE_4_5005_c

Návštěva v Puratos podruhé Kuchaři z naší školy měli jedinečnou příležitost navštívit firmu Puratos v Klíčanech. Tato společnost se specializuje na výrobu surovin pro pekaře, cukráře a čokoládovny. Na programu byla exkurze po výrobním závodě,…