Maso nejen na talíři

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-03-30 at 20.17.26

I kuchaři se musí naučit, jak správně zacházet se surovinou. Proto jsme pozvali charismatického řezníka z Hrobu pana Holého. Ten nám během workshopu ukázal, jak se s masem správně pracuje. Půlka prasete se pod jeho rukama rozpadla téměř sama v dokonalé kousky k další úpravě. Jsme rádi, že s námi spolupracují takoví odborníci, jakým pan Holý bezesporu je.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

2. kolo

2. kolo přijímacího řízení slouží výhradně pro uchazeče, kteří nebyli přijati v 1. kole nebo se vzdali přijetí, nebo se v 1. kole nikam nehlásili (tito se ale v 2. kole mohou hlásit jen do nematuritních oborů). Důležité termíny: od 20. května 2024 –…

4624898B-FA25-4146-80EE-99CDC1F90896_4_5005_c

Kuchaři naší školy se stali neviditelnými hrdiny Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, které se konalo v O2 Aréně. Ve druhém patře VIP zóny připravovali catering pro tisíce návštěvníků, a to nejen z Česka, ale i z celého světa. Naši kuchaři se…

F728508C-3CBB-4E30-A4EF-A966399DF8B0

Výsledkové listiny naleznete v níže uvedených přílohách. Uchazeči v systému DiPSy rovněž uvidí své výsledky ve všech oborech, kam podali přihlášku. Jak na to ? Uchazeč zadá v jeho veřejné části (tedy uchazeč nemusí být ověřen identitou občana) své…