Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

studentský festival

Zážitky, inspirace a nové dovednosti na studentském festivalu. Výběr našich 30 nejlepších žáků napříč ročníky se zúčastnil inspirativního a obohacujícího setkání na studentském festivalu “Creative Minds”, který byl pořádán Inovačním centrem…

Kytičkový den 15.5.2024

Obchodní akademie se i letos zapojila do sbírky pořádané Ligou proti rakovině, která se konala 15.5.20224. Letos jsme prodali neuvěřitelných 1 761 kytiček! Dárci byli opravdu štědří. Výtěžek ze sbírky bude použit na podporu onkologického výzkumu, na…

WWW hlavní obr. Hackithon a UJEP

Ústí nad Labem, 24. 5. 2024 – 25. 5. 2024 Zveme Vás na výjimečnou akci tohoto roku: 24hodinový HACKITHON, pořádaný katedrou informatiky PřF UJEP v Ústí nad Labem ve spolupráci s Datovým centrem Ústeckého kraje a Inovačním centrem Ústeckého kraje.…