Tradiční školu čepování piva v podání skvělého Zdeňka Kalčíka a Míry Nekolného. Jsme rádi, že spolupracujeme se špičkou ve svém oboru a už víme, jak správně čepovat, co nedělat při péči o pivní sklo a jak má vypadat parádně načepované pivo. Čistá,…
Tento týden jsme měli šanci vychutnat si (a to doslova) práci profesionálních kuchařů z luxusní restaurace Arrigo v Děčíně. Naši druháci s nimi připravovali celé menu, viděli poprvé lanýže, ochutnali zajímavé kombinace a jsou motivováni k práci v…
Ještě před koncem roku slavíme, získali jsme podporu z Visegrádského fondu na cestu na Slovensko, která se uskuteční v únoru (2. 2. - 8. 2. 2025) a recipročně Slováci ze Stredné školy hotelové v Horním Smokovci přijedou v červnu (16. 6. - 22. 6.…