Úvod Jídelny Jídelna Dobrovolců Jídelní lístek

Jídelna Dobrovolců - Jídelní lístek

Jídelní lístek  7.10. - 11.10.

Pondělí

- polévka kmínová   1,3,9  

1. vepřová pečeně, fazolky na smetaně, brambory   1,7

2. kuřecí stehno na divoko, rýže   1,10

3. bramborové šišky s mákem, mléko   1,3,7

Úterý

- polévka hov.vývar s bylinkovým kapáním   1,3,9

1. hov.maso, koprová omáčka, houskové knedlíky  1,3,7

2. smažená brokolice, brambory, tat.om, salát    1,3,7,10

3. fazolový guláš, chléb  1

Středa

- polévka špenátová  1,3,7,9  

1. pečený karbanátek, brambory, salát   1,3

2. vepřové nudličky s nivou, rýže   1,7

3. tagliatelle se sýrovou omáčkou  1,3,7

Čtvrtek

- polévka hov.vývar s játrovou rýží  1,3,9

1. kynuté buchty s tvarohem a mákem, kakao   1,3,7

2. hanácká hov.pečeně, labské knedlíky  1,3,10 

3. vepřová roláda, bramborová kaše, salát   7

Pátek

- polévka  kulajda   1,3,7,9

1. mahi-mahi s hořčičnou omáčkou, opečené brambory  4,7,10

2. těstoviny s kuřecím masem a andaluskou omáčkou  1,3

3. zeleninové rizoto, okurka  7

Jídelní lístek  14.10. - 18.10.

Pondělí

- polévka  květáková   1,3,7,9       

1. boloňské špagety se sýrem  1,3,7

2.máslový řízek, bramborová kaše, salát  1,3,7

3.langoše  1,3,7

Úterý

- polévka  uzená s rýží   9    

1.   moravský vrabec, špenát, bramborové knedlíky   1,3,7

2. fazole na kyselo, sázené vejce, okurka   1,3,7

3. zeleninový salát s krabím masem, pečivo  1,3,4,7

 

Středa

- polévka zelnačka s klobásou   1,9 

1. zapečené palačinky s tvarohem   1,3,7

2. filet v sezamu, brambory, salát   1,3,4

3. španělský guláš, rýže   1,3,10 

 

Čtvrtek

- polévka  hov.vývar s čínskými nudlemi  1,9

1. hovězí maso na houbách, houskové knedlíky  1,3,7

2. vinná klobása, bramborová kaše, kompot  1,7

3. česneková tarhoňa s cherry rajčátky  1

Pátek

- polévka hráškový krém  1,7,9

1. kuřecí po sečuánsku, rýže  3,6

2. vepřová kýta, šípková omáčka, žemlové knedlíky 1,3,7

3. sýrová omeleta, brambory, salát 3,7

 

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (43)

Přečtěte si inspirativní rozhovor s Mgr. Jiřím Nekudou, ředitelem naší školy, ve kterém zdůrazňuje klíčovou roli slušnosti, tolerance a uznávání hodnot. Hovoří také o výzvách, kterým současné školství čelí. Mimo jiné se dozvíte o úspěšných…

IMG_4813

Krásně jsme zazářili mezi juniorskými sommeliérskými mistry České republiky a dostali se do semifinále. Filip Štochl a Filip Mach bojovali o umístění v soutěži mladých talentů v soutěži Bohemia Sekt Trophée a rozhodně nás krásně reprezentovali. V…

IMG_4794

Loni jsme byli v top ten škol, které se přihlásily do soutěže Studuj gastro. Naše sociální sítě pod drobnohledem obstály a my jsme získali několik cen, jednou z nich byla i kniha, přednáška a návštěva ve vegetariánské restauraci Green table u Miluše…