Pilsner Urquell na hotelovce

Publikováno:
IMG_6778

Jeden z nejlepších výčepních České republiky Miroslav Nekolný (@pantata_vycepni) a obchodní sládek Zdeněk Kalčík přijeli žákům Hotelové školy vysvětlit, jak se pivo vyrábí a jak se s ním má správně pracovat. Žáci druhého ročníku absolvovali interaktivní přednášku proloženou několika soutěžemi a pak si každý pod dozorem pana Nekolného načepoval nealkoholické pivo Birell na hladinku. Součástí školení byly i chyby, kterých by se měl každý, kdo pracuje s pivem vyvarovat. Cílem bylo, aby žáci na praxi dokázali pivo profesionálně načepovat. Pokud chcete vidět pana Nekolného při práci, navštivte ho v restauraci Červený jelen (www.cervenyjelen.cz), kde pracuje jako hlavní výčepní. V restauraci, která má několik světových i českých nej, najdete například nejvyšší tankovou věž na světě: 12 tanků na sobě o celkové kapacitě 6 000 litrů piva, největší gril v České republice a mnoho dalšího. Příští návštěva a školení o pivu proběhne opět za rok.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Brontosaurus foto

Dobrovolnické víkendovky plné zážitků. Více informací naleznete v přiloženém letáku. https://brontosaurus.cz/ Kdo se přidá?

IMG_7189

Žáci prvního ročníku oboru sociální činnost v rámci výuky sociální činnosti vyráběli velikonoční truhlíky. Materiál jsme získali z Technického klubu při ZŠ Bílina. Žáci si vyzkoušeli práci se dřevem, ergoterapii, kterou mohou následně využít při…

republika-ig (002)

Poslední volná místa: spolek  MOB -   Mladí občané, z.s.  zve studenty HOP na třetí část " Republika " našeho tradičního projektu Akademie Mladých občanů. MOB Akademie je soutěžně-vzdělávací projekt s několikaletou tradicí, který přibližuje…