Maso nejen na talíři

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-03-30 at 20.17.26

I kuchaři se musí naučit, jak správně zacházet se surovinou. Proto jsme pozvali charismatického řezníka z Hrobu pana Holého. Ten nám během workshopu ukázal, jak se s masem správně pracuje. Půlka prasete se pod jeho rukama rozpadla téměř sama v dokonalé kousky k další úpravě. Jsme rádi, že s námi spolupracují takoví odborníci, jakým pan Holý bezesporu je.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

267858AF-251C-4EDC-B357-5EDC1BEB2F05_1_105_c

O úspěchu se vždycky píše snadno. Naši talentovaní žáci cukrářka Lucka Šimánková a kuchař Pavel Jungmann na soutěži Gastro Junior Bidfood Cup 2024 bojovali o co nejlepší umístění v soutěži kuchař/cukrář roku. Lucka získala třetí místo v kategorii…

IMG_9985

…a odstartuje Olympijský festival u jezera Most! Krásné jezero s jednou z nejčistších vod u nás, olympijská atmosféra i nekončící sportovní možnosti! Takový bude Olympijský festival. Už se nemůžeme dočkat!

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

Vážení rodiče, chtěli bychom Vám blahopřát k přijetí Vaší dcery/ Vašeho syna do 1. ročníku Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy a při této příležitosti Vám chceme sdělit několik základních informací, které se týkají začátku…