Maso nejen na talíři

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-03-30 at 20.17.26

I kuchaři se musí naučit, jak správně zacházet se surovinou. Proto jsme pozvali charismatického řezníka z Hrobu pana Holého. Ten nám během workshopu ukázal, jak se s masem správně pracuje. Půlka prasete se pod jeho rukama rozpadla téměř sama v dokonalé kousky k další úpravě. Jsme rádi, že s námi spolupracují takoví odborníci, jakým pan Holý bezesporu je.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

197EF561-5BAF-4BA0-9228-4C53FCF202E5_1_201_a

Po týdenním maratonu končí praktické maturity na Hotelové škole. Maturanti mají za sebou první část své zkoušky, letos se bylo na co dívat, hostům jsme zprostředkovali krásné gastronomické zážitky a i kuchyně byla na vysoké úrovni. Většina žáků na…

WhatsApp Image 2024-03-29 at 07.24.43

Třída SČ1 se zapojila do výtvarné soutěže, kterou pořádá Památník Terezín. Žáci prvního ročníku měli výtvarně zpracovat téma „ První věc, kterou udělám po válce, bude…“. V rámci sociálně aktivizačních činností tvořili hračky – panenky, kterými by…

9414679F-0001-4874-BF36-5750BDF1E4A7_4_5005_c

Ve stejný den jako Gastro Hradec se konalo Gastro Labe, je to též prestižní soutěž, která se koná každoročně v Děčíně. Letos jsme měli tu čest účastnit se a dosáhnout pátého místa! Náš tým, složený z Marka Kulovaného a Tomáše Kroky, předvedl…