Světová soutěž Bocuse d'ore v Praze

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-05-04 at 18.56.16 (1)

Žáci oboru kuchař tentokrát jako diváci národního kola soutěže Bocuse d'ore v pražské O2 Aréně, která byla plná chutí, vůní a osobností. 

Králík, brambory a česnek, tyto typické české suroviny museli použít finalisté soutěže. Neuvěřitelná rychlost přípravy pokrmů, sehranost týmu, skvělá atmosféra, kterou jsme se snažili nasát. Součástí soutěže byl i Makro Czech gastro fest, přehlídka jídel, specialit, příslušenství, inventáře, přednášek, zkrátka všeho, co patří do české gastronomie. 

Nepřehlédněte

f548bb4b-eae7-4b4d-a287-079a9df1ea03

Tradiční školu čepování piva v podání skvělého Zdeňka Kalčíka a Míry Nekolného. Jsme rádi, že spolupracujeme se špičkou ve svém oboru a už víme, jak správně čepovat, co nedělat při péči o pivní sklo a jak má vypadat parádně načepované pivo. Čistá,…

IMG_5846

Tento týden jsme měli šanci vychutnat si (a to doslova) práci profesionálních kuchařů z luxusní restaurace Arrigo v Děčíně. Naši druháci s nimi připravovali celé menu, viděli poprvé lanýže, ochutnali zajímavé kombinace a jsou motivováni k práci v…

VF logotype black

Ještě před koncem roku slavíme, získali jsme podporu z Visegrádského fondu na cestu na Slovensko, která se uskuteční v únoru (2. 2. - 8. 2. 2025) a recipročně Slováci ze Stredné školy hotelové v Horním Smokovci přijedou v červnu (16. 6. - 22. 6.…