Ohlédnutí za školním rokem 22/23

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-04-12 at 05.10.00

Máme být na co pyšní, tento školní rok se mimořádně vydařil.  Uspořádali jsme významné akce, např. pod taktovkou Mirky van Gils Slavíkové. Absolvovali jsme workshopy - mistr řezník pan Holý přijel předvést zpracování vepřového masa, šéfkuchař pan Mühlfriedl z Johannesbad Fachklinik & Gesundheitszentrum Raupennest přijel udělat celodenní program na téma mořské plody, vybraní žáci jeli do O2 Arény na české finále nejlepší kuchařské světové soutěže Bocuse D'or, Pavel Jungmann, žák 2. ročníku oboru kuchař, vyhrál soutěž hotelových škol Sollertia v Praze, tentýž žák obsadil druhé místo ve zlatém pásmu na Gastrojunior – mistrovství ČR juniorů atd. V neposlední řadě cukrářka Lucka Šimánková vyhrála Lázeňský pohárek v Grandhotelu Pupp a umístila se ve stříbrném pásmu na soutěži Gastrojunior. 

Jak vidíte, pokud někdo chce, máme pro něj opravdu bohatý studijní program. Je dobře, že jste si nás vybrali, máte se na co těšit.

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (6)

Od 1. července začínají školní prázdniny, během kterých se mnozí z vás zapojí do prázdninových brigád. Pro tyto aktivity budete potřebovat potvrzení o studiu. Pokud jste si ho ještě nevyzvedli, můžete o něj jednoduše požádat online a potvrzení…

D2480FB6-7A36-4144-9C70-2A8882ED4259_4_5005_c

Po letech opět po boku pana prezidenta. Bylo nám velkou ctí obsluhovat pana Petra Pavla. Na zámku Jezeří panovala příjemná přátelská atmosféra a my doufáme, že jsme se s panem prezidentem neviděli pracovně naposledy.

IMG-20240616-WA0017

Letos se žáci Hotelové školy opět vydali na zájezd do Velké Británie. Program byl velmi intenzivní a vystřídaly se nám všechny druhy počasí. První den jsme navštívili Brighton - Brighton Pier, Airways i360 a historické centrum včetně The Lanes.…