Ohlédnutí za školním rokem 22/23

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-04-12 at 05.10.00

Máme být na co pyšní, tento školní rok se mimořádně vydařil.  Uspořádali jsme významné akce, např. pod taktovkou Mirky van Gils Slavíkové. Absolvovali jsme workshopy - mistr řezník pan Holý přijel předvést zpracování vepřového masa, šéfkuchař pan Mühlfriedl z Johannesbad Fachklinik & Gesundheitszentrum Raupennest přijel udělat celodenní program na téma mořské plody, vybraní žáci jeli do O2 Arény na české finále nejlepší kuchařské světové soutěže Bocuse D'or, Pavel Jungmann, žák 2. ročníku oboru kuchař, vyhrál soutěž hotelových škol Sollertia v Praze, tentýž žák obsadil druhé místo ve zlatém pásmu na Gastrojunior – mistrovství ČR juniorů atd. V neposlední řadě cukrářka Lucka Šimánková vyhrála Lázeňský pohárek v Grandhotelu Pupp a umístila se ve stříbrném pásmu na soutěži Gastrojunior. 

Jak vidíte, pokud někdo chce, máme pro něj opravdu bohatý studijní program. Je dobře, že jste si nás vybrali, máte se na co těšit.

Nepřehlédněte

IMG_5636[91]

Filipové opět ukázali Moravě, že dobrý sommeliér může být i z Čech! Naši žáci Filip Štochl a Filip Mach se zúčastnili prestižní soutěže Sommeliér Moravy, která se konala ve Znojmě. I když se jim nepodařilo postoupit až do finále a skončili v…

sokrates

Jednou z priorit Ústeckého kraje je rozvoj školství a přenos požadavků ze zaměstnavatelské praxe na různé stupně vzdělávání, od učilišť, přes střední školy, až po univerzity a podpora zájmu o technické vzdělávání již od základních škol. Nejlepší…

81647ccc-582b-468f-a707-a65cbd79683e

Kromě Gastrodne ve čtvrtek stihly třídy SČ4 a HŠ3B i Národní divadlo a představení Kytice. Tento kulturní zážitek byl pro žáky nejen příležitostí k seznámení se s klasickou českou literaturou, ale také k prohloubení jejich kulturního povědomí.…