Ohlédnutí za školním rokem 22/23

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-04-12 at 05.10.00

Máme být na co pyšní, tento školní rok se mimořádně vydařil.  Uspořádali jsme významné akce, např. pod taktovkou Mirky van Gils Slavíkové. Absolvovali jsme workshopy - mistr řezník pan Holý přijel předvést zpracování vepřového masa, šéfkuchař pan Mühlfriedl z Johannesbad Fachklinik & Gesundheitszentrum Raupennest přijel udělat celodenní program na téma mořské plody, vybraní žáci jeli do O2 Arény na české finále nejlepší kuchařské světové soutěže Bocuse D'or, Pavel Jungmann, žák 2. ročníku oboru kuchař, vyhrál soutěž hotelových škol Sollertia v Praze, tentýž žák obsadil druhé místo ve zlatém pásmu na Gastrojunior – mistrovství ČR juniorů atd. V neposlední řadě cukrářka Lucka Šimánková vyhrála Lázeňský pohárek v Grandhotelu Pupp a umístila se ve stříbrném pásmu na soutěži Gastrojunior. 

Jak vidíte, pokud někdo chce, máme pro něj opravdu bohatý studijní program. Je dobře, že jste si nás vybrali, máte se na co těšit.

Nepřehlédněte

Olympiáda v anglickém jazyce

I učitelé mají svá dobrodružství! Letos se rozhodli pro netradiční teambuildingovou aktivitu – závody dračích lodí na řece Labi. Posádka složená z 21 odvážlivců se postavila před největší výzvu: sehrát se a pádlovat v jednu současnou chvíli. Závody…

022E81C4-51AE-43AF-94C2-E6FF0F3185B1

V minulém týdnu se na naší Hotelové škole konal Základní kurz Barista Junior, a bylo to vzrušující! Pokud jste se cítili, jako byste byli v kávovém ráji, nebyli jste sami. Zde je rychlý přehled toho, co se stalo: Kávový svět od A do Z: Naši žáci se…

197EF561-5BAF-4BA0-9228-4C53FCF202E5_1_201_a

Po týdenním maratonu končí praktické maturity na Hotelové škole. Maturanti mají za sebou první část své zkoušky, letos se bylo na co dívat, hostům jsme zprostředkovali krásné gastronomické zážitky a i kuchyně byla na vysoké úrovni. Většina žáků na…