Ohlédnutí za školním rokem 22/23

Publikováno:
WhatsApp Image 2023-04-12 at 05.10.00

Máme být na co pyšní, tento školní rok se mimořádně vydařil.  Uspořádali jsme významné akce, např. pod taktovkou Mirky van Gils Slavíkové. Absolvovali jsme workshopy - mistr řezník pan Holý přijel předvést zpracování vepřového masa, šéfkuchař pan Mühlfriedl z Johannesbad Fachklinik & Gesundheitszentrum Raupennest přijel udělat celodenní program na téma mořské plody, vybraní žáci jeli do O2 Arény na české finále nejlepší kuchařské světové soutěže Bocuse D'or, Pavel Jungmann, žák 2. ročníku oboru kuchař, vyhrál soutěž hotelových škol Sollertia v Praze, tentýž žák obsadil druhé místo ve zlatém pásmu na Gastrojunior – mistrovství ČR juniorů atd. V neposlední řadě cukrářka Lucka Šimánková vyhrála Lázeňský pohárek v Grandhotelu Pupp a umístila se ve stříbrném pásmu na soutěži Gastrojunior. 

Jak vidíte, pokud někdo chce, máme pro něj opravdu bohatý studijní program. Je dobře, že jste si nás vybrali, máte se na co těšit.

Nepřehlédněte

Web banner - Přípravné e-kurzy (1)

Letos jsme si pro vás opět připravili přípravné e-kurzy k přijímačkám. Tradičně začínáme online formou MS Teams webinářů od března 2026, vždy od 15:30 do 17:00. V kurzu českého jazyka se můžete těšit na tato témata: 9. 3. 2026 Pravopis 16. 3. 2026…

Jirka

Střední průmyslová škola v Teplicích má další důvod k radosti. Žák třetího ročníku oboru Informační technologie Jiří Kolman úspěšně reprezentoval školu na celodenní akci Přírodovědecké fakulty UJEP s názvem Poznej, bádej, objevuj & inovuj –…

inovace

Inovativní podnikání očima studentů ČZU Studenti PEF ČZU, Natálie a Honza, představili žákům nástavbového studia unikátní vysokoškolský program Inovativní podnikání, který vychází z legendárního finského modelu Tiimiakatemia. Co je Tiimiakatemia?…