Vyhlášeno 4. kolo PŘ do šk. r. 2022/2023

Publikováno:

Ředitel Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy, Teplice, Benešovo náměstí 604/1,
stanovil v souladu s novelou zákona č. 561/2004 Sb., školského zákona v platném znění:

1. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů:

obor: 23-45-M/01 Dopravní prostředky - 3 místa
Školní vzdělávací program – Silniční doprava

obor: 64-41-L/51 Podnikání - 5 míst
Školní vzdělávací program – Podnikání

obor: 29-54-H/01 Cukrář – 3 místa
Školní vzdělávací program – Cukrář

Podání přihlášky ke vzdělávání řediteli příslušné střední školy do 3. června 2022.

Přijímací zkouška se nekoná!!

Odeslání rozhodnutí ředitele školy o nepřijetí a zveřejnění seznamu přijatých uchazečů nejpozději 6. června 2022.

Ředitel školy odesílá písemné rozhodnutí pouze nepřijatým uchazečům, seznam přijatých uchazečů zveřejní ve škole na veřejně přístupném místě a způsobem umožňující dálkový přístup (webové stránky školy).

Uchazeč, který byl přijat ke vzdělávání (je na seznamu přijatých uchazečů), musí svůj úmysl vzdělávat se v dané střední škole potvrdit odevzdáním zápisového lístku v sekretariátu školy, a to nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne, kdy byl výsledek přijímacího řízení zveřejněn.

Další kolo přijímacího řízení vypíše ředitel školy po ukončení 4. kola přijímacího řízení, pokud během druhého kola nebude naplněn předpokládaný stav žáků.
Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podávají zletilí uchazeči nebo zákonní zástupci nezletilých uchazečů řediteli příslušné střední školy nejpozději do 3. června 2022.
Na přihlášce ke vzdělávání se vyžaduje posouzení zdravotní způsobilosti příslušným registrujícím praktickým lékařem.

Ředitel Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy, Teplice, Benešovo náměstí 604/1 vyhlásil, v příloze uvedená kritéria pro přijetí ke vzdělávání do školního roku 2022/2023:

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (43)

Přečtěte si inspirativní rozhovor s Mgr. Jiřím Nekudou, ředitelem naší školy, ve kterém zdůrazňuje klíčovou roli slušnosti, tolerance a uznávání hodnot. Hovoří také o výzvách, kterým současné školství čelí. Mimo jiné se dozvíte o úspěšných…

IMG_4813

Krásně jsme zazářili mezi juniorskými sommeliérskými mistry České republiky a dostali se do semifinále. Filip Štochl a Filip Mach bojovali o umístění v soutěži mladých talentů v soutěži Bohemia Sekt Trophée a rozhodně nás krásně reprezentovali. V…

IMG_4794

Loni jsme byli v top ten škol, které se přihlásily do soutěže Studuj gastro. Naše sociální sítě pod drobnohledem obstály a my jsme získali několik cen, jednou z nich byla i kniha, přednáška a návštěva ve vegetariánské restauraci Green table u Miluše…