Vyhlášeno 4. kolo PŘ do šk. r. 2022/2023

Publikováno:

Ředitel Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy, Teplice, Benešovo náměstí 604/1,
stanovil v souladu s novelou zákona č. 561/2004 Sb., školského zákona v platném znění:

1. Předpokládaný počet přijímaných uchazečů:

obor: 23-45-M/01 Dopravní prostředky - 3 místa
Školní vzdělávací program – Silniční doprava

obor: 64-41-L/51 Podnikání - 5 míst
Školní vzdělávací program – Podnikání

obor: 29-54-H/01 Cukrář – 3 místa
Školní vzdělávací program – Cukrář

Podání přihlášky ke vzdělávání řediteli příslušné střední školy do 3. června 2022.

Přijímací zkouška se nekoná!!

Odeslání rozhodnutí ředitele školy o nepřijetí a zveřejnění seznamu přijatých uchazečů nejpozději 6. června 2022.

Ředitel školy odesílá písemné rozhodnutí pouze nepřijatým uchazečům, seznam přijatých uchazečů zveřejní ve škole na veřejně přístupném místě a způsobem umožňující dálkový přístup (webové stránky školy).

Uchazeč, který byl přijat ke vzdělávání (je na seznamu přijatých uchazečů), musí svůj úmysl vzdělávat se v dané střední škole potvrdit odevzdáním zápisového lístku v sekretariátu školy, a to nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne, kdy byl výsledek přijímacího řízení zveřejněn.

Další kolo přijímacího řízení vypíše ředitel školy po ukončení 4. kola přijímacího řízení, pokud během druhého kola nebude naplněn předpokládaný stav žáků.
Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podávají zletilí uchazeči nebo zákonní zástupci nezletilých uchazečů řediteli příslušné střední školy nejpozději do 3. června 2022.
Na přihlášce ke vzdělávání se vyžaduje posouzení zdravotní způsobilosti příslušným registrujícím praktickým lékařem.

Ředitel Hotelové školy, Obchodní akademie a Střední průmyslové školy, Teplice, Benešovo náměstí 604/1 vyhlásil, v příloze uvedená kritéria pro přijetí ke vzdělávání do školního roku 2022/2023:

Nepřehlédněte

d6l7vx1r6bioqqs

V příloze naleznete termíny ZZ pro podzim 2025.

d6l7vx1r6bioqqs

V příloze naleznete termíny MZ pro podzim 2025.

245d3bf7-c20f-4f09-b8fc-321dc39c07ed

Ani o prázdninách naši žáci nezahálejí a sbírají cenné zkušenosti v rámci Erasmu+. Naši dva kuchaři Adam a Tony odcestovali do Rimini v Itálii už v červnu a vracet se budou až v září. jedná se tedy o dlouhodobou stáž ErasmusPro. Velká vedra, plno…