Hotelováci představili svůj svět deváťákům

Publikováno:
BA70C5C5-4349-4445-8B58-08FBFF757017_4_5005_c

Tento týden se naše Hotelová škola proměnila ve víru zážitků a dovedností, když žáci třetích ročníků představili akci "Den žákem". Tato unikátní událost měla za cíl přiblížit hotelový a gastronomický svět deváťákům, kteří se chystají na své středoškolské studium.

Celý program byl pečlivě připraven žáky třetích ročníků, kteří se chopili iniciativy a vytvořili nezapomenutelný den plný interaktivních aktivit. Deváťáci měli možnost nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit do různých činností spojených s hotelovým a gastronomickým provozem.

Jedním z vrcholů akce byl "Gastronomický koutek", kde si deváťáci mohli vyzkoušet různé dovednosti spojené s přípravou jídel. S úsměvem na tváři se ponořili do světa vaření, smažení palačinek a uměleckého skládání ubrousků. Pod dohledem zkušených učitelů a žáků třetích ročníků se deváťáci stali skutečnými kuchaři na jeden den.

Den žákem Hotelové školy byl nejen příležitostí k zábavě, ale také k získání užitečných informací o studiu na naší škole. Deváťáci měli možnost hovořit s učiteli a žáky, získat informace o jednotlivých oborech a projít si moderními učebnami a zařízeními, které naše škola nabízí.



 

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Olympiáda v anglickém jazyce

I učitelé mají svá dobrodružství! Letos se rozhodli pro netradiční teambuildingovou aktivitu – závody dračích lodí na řece Labi. Posádka složená z 21 odvážlivců se postavila před největší výzvu: sehrát se a pádlovat v jednu současnou chvíli. Závody…

022E81C4-51AE-43AF-94C2-E6FF0F3185B1

V minulém týdnu se na naší Hotelové škole konal Základní kurz Barista Junior, a bylo to vzrušující! Pokud jste se cítili, jako byste byli v kávovém ráji, nebyli jste sami. Zde je rychlý přehled toho, co se stalo: Kávový svět od A do Z: Naši žáci se…

197EF561-5BAF-4BA0-9228-4C53FCF202E5_1_201_a

Po týdenním maratonu končí praktické maturity na Hotelové škole. Maturanti mají za sebou první část své zkoušky, letos se bylo na co dívat, hostům jsme zprostředkovali krásné gastronomické zážitky a i kuchyně byla na vysoké úrovni. Většina žáků na…