Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

C32A4E51-5C70-44CF-8341-A7EDD80B13D6_4_5005_c

Tak jako učitelé, dračích lodí se účastnili i žáci. V 15. ročníku závodu amatérských posádek dračích lodí na Labi ve Vaňově tentokrát bojovala i třída SČ2. Tato akce má dlouhou tradici a je oblíbená mezi sportovci i diváky. Dračí loď je speciální…

Image-4

Máme za sebou účast na soutěži ve 3D modelování v Hradci Králové! Přes nabitou účast se bohužel klukům nepodařilo obsadit místa na pomyslné bedně. I tak ale důstojně obstáli v silné konkurenci a domů odjížděli s nově nabytými zkušenostmi.

Snímek obrazovky 2024-05-06 123742

Zveme Vás k účasti v soutěži v IT a kybernetické bezpečnosti HAXAGON. Využijte jedinečnou příležitost dozvědět se novinky nejen o kybernetické bezpečnosti a současně poměřit své síly se studenty z celé ČR. Již teď se registruj – viz QR kód níže.…