Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

IMG_8590

První částí projektu V4 Gen Mini máme úspěšně za sebou, maďarští přátelé dorazili na týden a byl opravdu nabitý. Kromě hlavního projektového tématu, které se točilo kolem fiktivních firem, jsme se hodně poznávali, porovnávali školské záležitosti v…

Best IN IT

4. 11. 2025 První kolo soutěže úspěšně za námi! Účast byla opravdu veliká a máme velkou radost z tak vysokého zájmu o soutěž. Do druhého kola postupuje 30 soutěžících. Všem zúčastněným děkujeme za jejich snahu a nadšení! Výsledky se soutěžící dozví…