Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

b293f3f4-b2fd-4cf2-94fe-eeacfcf29957

Třeťáci z HŠ3B se vypravili do ústecké knihovny, kde je čekala beseda k maturitní četbě. Knihovníci, kteří celou akci vedli, se postarali o to, aby žáci nejen pochopili, ale i ocenili klíčová díla české literatury, která je čekají u maturity a která…

IMG_5706

Ve středu 26. března 2025 se naše škola zapojila do každoroční charitativní sbírky Život dětem, která pomáhá vážně nemocným dětem po celé České republice. Dobrovolnice ze třídy V3B, Tereza Masnicová a Anna Peclinovská, celý den nabízely sbírkové…

IMG_5721

Zúčastni se herní bitvy roku! Datum: 16. 5. 2025 Prezence: od 14:30 Start: 15:00 Místo: PC učebny ČVUT Předpokládaný konec: do 24:00 Startovné: zdarma Proběhne soutěž pro 8 týmů po 5 hráčích. Hraje se na školních PC, přičemž si hráči přinesou…