Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Best in IT

Milé žákyně, milí žáci, vážené paní učitelky, vážení páni učitelé IT, blíží se 6. ročník soutěže pro žáky 2. stupně ZŠ – BEST in IT. Po velkém zájmu v minulých letech se 1. kolo bude konat opět online 23. 10. 2024 v 8:00 - 13:00 hod, tj. na vaší…

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

Návrh bez názvu (28)

Na pondělí 28. 10. připadá státní svátek. Podzimní prázdniny jsou stanoveny na úterý 29. 10. a středu 30. 10. Na čtvrtek 31. 10. a pátek 01. 11. vyhlásil ředitel školy ředitelské volno. V tomto období bude fungovat pouze zastupující sekretariát na…