Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

placeholder

Výrobní závod VITRABLOK, s.r.o. se sídlem v Duchcově hledá pro posílení týmu tvarování Strojníka sklářských automatů do nepřetržitého provozu. Více informací najdete v příloze.

Třídní schůzky pro (21 x 14.8 cm)

Dnes se na hotelovce konají třídní schůzky. Začínáme v 17:00. Seznam učeben najdete na recepci školy při vstupu do budovy. Těšíme se na vás!

AAP

Naše škola získala členství v programu AAP - Autodesk Academia program, který sdružuje desítky škol z České a Slovenské republiky. Cílem programu je posouvat úroveň technického vzdělání a nabízí řadu výhod pro naše žáky. Žáci mohou získat…