Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

IMG_4794

Loni jsme byli v top ten škol, které se přihlásily do soutěže Studuj gastro. Naše sociální sítě pod drobnohledem obstály a my jsme získali několik cen, jednou z nich byla i kniha, přednáška a návštěva ve vegetariánské restauraci Green table u Miluše…

IMG_4776

U toho hotelovka pochopitelně nemohla chybět! Po dlouhém čekání se Dům kultury Teplice konečně znovu otevřel veřejnosti! Tento významný kulturní stánek prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která mu vdechla nový život a moderní vzhled. Naše škola měla tu…

Návrh bez názvu (44)

Také v letošním roce se žáci OA zúčastnili tradiční krajské soutěže „Ekonomický tým,“ která se konala v Ústí nad Labem. Naši školu reprezentovali žáci O4.A a O4. B, Eliška Sokolová, Dominika Vrbová a David Mareš. Jejich tým se umístil v konkurenci…