Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

IMG_8657

Po několikaleté pauze se vracíme na Hrad, příležitost udílení státních vyznamenání byla více než skvělá. Žáci třetích ročníků zazářili při welcome drinku, roznosu kanapek či při debarasu. 2000 nejvýznamnějších hostů z celé republiky, přehlídka…

Untitled design (5)

Nabídku vánočního cukroví od našich žáků z jídelny U Kantora a veškeré informace k objednávkám najdete v přiloženém souboru.