Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

placeholder

Opravné zkoušky a doklasifikování školního roku 2024/2025 — rozpis v příloze.

_DSC2067

V úterý 24. června 2025 se uskutečnil 12. ročník Autosalonu SPŠ Teplice – tradiční akce, která i letos nabídla bohatý program plný techniky, zábavy, inspirace a praktických ukázek. Střední průmyslová škola Teplice i přilehlé Benešovo náměstí se na…

Untitled design

V přiloženém souboru naleznete informace k prázdninovému provozu sekretariátu.