Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Web banner - Autosalon

Srdečně Vás zveme na 12. ročník Autosalonu SPŠ v Teplicích! Kdy: úterý 24. června 2025 Čas: od 10:00 do 16:00 Kde: Střední průmyslová škola Teplice a Benešovo náměstí Tradiční akce naší školy je zpět – větší, pestřejší a nabitá programem pro všechny…

ppj na šířku

Hledáte praxi nebo práci v oboru strojírenství? Společnost PPJ Engineering nabízí pracovní příležitosti pro studenty technických oborů, kteří chtějí získat praxi, pracovat na zajímavých projektech po celé Evropě a naučit se něco nového v reálném…

2.B

V prvním červnovém týdnu se třída 2. B Obchodní akademie zúčastnila sportovního kurzu, který se konal v malebném prostředí Doks u Máchova jezera. Počasí nám přálo a celý týden se nesl ve znamení pohybu, dobré nálady a týmového ducha. Na programu…