Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (6)

Od 1. července začínají školní prázdniny, během kterých se mnozí z vás zapojí do prázdninových brigád. Pro tyto aktivity budete potřebovat potvrzení o studiu. Pokud jste si ho ještě nevyzvedli, můžete o něj jednoduše požádat online a potvrzení…

placeholder

Opravné a dodatečné zkoušky se konají ve středu 28. 8. 2024 a ve čtvrtek 29. 8. 2024. Žáci oboru Obchodní akademie jsou očekáváni v budově v Poštovní ulici, a to v den zahájení zkoušek - 28. 8. 2024 v 8:00 h. Kdo má opravné i dodatečné zkoušky,…