Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Web banner - Přípravné e-kurzy (1)

Letos jsme si pro vás opět připravili přípravné e-kurzy k přijímačkám. Tradičně začínáme online formou MS Teams webinářů od března 2026, vždy od 15:30 do 17:00. V kurzu českého jazyka se můžete těšit na tato témata: 9. 3. 2026 Pravopis 16. 3. 2026…

1200

Na předchozí zprávu o mimořádném úspěchu našeho žáka Michaela Kříže navazujeme s velkou radostí. Informaci o jeho ocenění převzal a dále rozšířil také Ústecký kraj. Michael Kříž, žák 4. ročníku oboru Informační technologie na SPŠ Teplice, získal za…

IMG_3283

Tak jako každý rok, i letos se naše empatická SČ3 vydala mezi žáky Arkadie. Hodné děti pochválila, zlobivé s úsměvem postrašila – a všem přinesla radost a úsměv. Atmosféra byla skvělá a tradice pokračuje!