Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Web banner - Přípravné e-kurzy (1)

Letos jsme si pro vás opět připravili přípravné e-kurzy k přijímačkám. Tradičně začínáme online formou MS Teams webinářů od března 2026, vždy od 15:30 do 17:00. V kurzu českého jazyka se můžete těšit na tato témata: 9. 3. 2026 Pravopis 16. 3. 2026…

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

7D7BAD4F-5167-4F87-A90B-387DB31020DE

Ve středu 22. října jsme naskočili do autobusu a vyrazili za naším třídenním dobrodružstvím. První zastávka? Hrad Bouzov – krásný, pohádkový hrad a místo, kde se natáčela spousta pohádek. Večer jsme dorazili do Olomouce, kde jsme si prošli centrum a…