Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Olympiáda v anglickém jazyce

I učitelé mají svá dobrodružství! Letos se rozhodli pro netradiční teambuildingovou aktivitu – závody dračích lodí na řece Labi. Posádka složená z 21 odvážlivců se postavila před největší výzvu: sehrát se a pádlovat v jednu současnou chvíli. Závody…

022E81C4-51AE-43AF-94C2-E6FF0F3185B1

V minulém týdnu se na naší Hotelové škole konal Základní kurz Barista Junior, a bylo to vzrušující! Pokud jste se cítili, jako byste byli v kávovém ráji, nebyli jste sami. Zde je rychlý přehled toho, co se stalo: Kávový svět od A do Z: Naši žáci se…

197EF561-5BAF-4BA0-9228-4C53FCF202E5_1_201_a

Po týdenním maratonu končí praktické maturity na Hotelové škole. Maturanti mají za sebou první část své zkoušky, letos se bylo na co dívat, hostům jsme zprostředkovali krásné gastronomické zážitky a i kuchyně byla na vysoké úrovni. Většina žáků na…