Vše o čokoládě a pralinkách

Publikováno:
3C1D615B-5187-4496-A2CB-D6A4F17A4D76_4_5005_c

Cukrářky třetího ročníku měly jedinečnou možnost podívat se na výrobu pralinek a hlavně si temperování čokolády vyzkoušet na vlastní kůži. Děvčata zjistila, že práce není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Každá si vyzkoušela nějakou fázi výroby pralinek z velmi kvalitní belgické čokolády. Někdo víčkoval, někdo tvořil skořápky, někdo tepmperoval. Všechny byly nadmíru spokojeny a děkují firmě Puratos za skvělý den.

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

Návrh bez názvu (28)

Na pondělí 28. 10. připadá státní svátek. Podzimní prázdniny jsou stanoveny na úterý 29. 10. a středu 30. 10. Na čtvrtek 31. 10. a pátek 01. 11. vyhlásil ředitel školy ředitelské volno. V tomto období bude fungovat pouze zastupující sekretariát na…

IMG_4919

S potěšením oznamujeme otevření nových cvičných kuchyní, které jsou financovány z Operačního programu Spravedlivá transformace (OP ST). Tento projekt je důkazem snahy o modernizaci vzdělávacích institucí a poskytnutí žákům a učitelům těch nejlepších…