KU Young Chef a Naty Vaněčková

Publikováno:
F171DEC7-C629-412F-A56F-0C1626A821AF_4_5005_c

Naše škola je pyšná na to, že máme takové žáky, jako je  Naty Vaněčková, která se účastnila nominačního kola prestižní soutěže KU Young Chef. Tato soutěž představuje skvělou příležitost pro mladé kuchaře, kteří touží rozvíjet svůj talent a stát se jedním z nejlepších v oboru.

Natálie Vaněčková v současné době pracuje jako praktikantka v hotelu Augustine v Praze pod vedením renomovaného kuchaře Jana Horáka. Díky této praxi má možnost získat cenné zkušenosti a vhled do kuchyně těch nejlepších kuchařů v republice. Její velký potenciál se pod vedením Jana Horáka dále rozvíjí a Naty se jistě ve světě gastronomie neztratí.

Soutěž KU Young Chef je známá svým náročným a zábavným programem, který prověřuje nejen kuchařskou dovednost soutěžícího, ale také jeho kreativitu, vynalézavost a schopnost pracovat pod nepříjemným tlakem. Každý soutěžící musí předvést své nejlepší pokrmy před odbornou porotou složenou ze špiček v oboru.

Naty Vaněčková, i přesto že je teprve na začátku své kuchařské dráhy, se nezalekla této výzvy. S jistotou a pevným rozvahou předvedla svůj talent, který ji dovedl až do nominačního kola soutěže. To je obrovský úspěch, který poukazuje na její výjimečné schopnosti a odhodlání.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Olympiáda v anglickém jazyce

I učitelé mají svá dobrodružství! Letos se rozhodli pro netradiční teambuildingovou aktivitu – závody dračích lodí na řece Labi. Posádka složená z 21 odvážlivců se postavila před největší výzvu: sehrát se a pádlovat v jednu současnou chvíli. Závody…

022E81C4-51AE-43AF-94C2-E6FF0F3185B1

V minulém týdnu se na naší Hotelové škole konal Základní kurz Barista Junior, a bylo to vzrušující! Pokud jste se cítili, jako byste byli v kávovém ráji, nebyli jste sami. Zde je rychlý přehled toho, co se stalo: Kávový svět od A do Z: Naši žáci se…

197EF561-5BAF-4BA0-9228-4C53FCF202E5_1_201_a

Po týdenním maratonu končí praktické maturity na Hotelové škole. Maturanti mají za sebou první část své zkoušky, letos se bylo na co dívat, hostům jsme zprostředkovali krásné gastronomické zážitky a i kuchyně byla na vysoké úrovni. Většina žáků na…