Škola čepování piva

Publikováno:
3012F083-E694-4E74-8887-ACC7DE02CDCC_1_201_a

Celý týden probíhá akce Plzeňského Prazdroje o čepování piva. 

Škola čepování piva Pilsner Urquell nám otevírá dveře do světa pivního řemesla. Dozvěděli jsme se vše o správném čepování a péči o pivo Pilsner Urquell.

Zdeněk Kalčík zahájil teoretickou část pro všechny druhé ročníky. Do konce týdne budou probíhat praktické workshopy, kde si každý vyzkouší načepování a ošetření svého půllitru.

Co nás čeká na Škole čepování piva Pilsner Urquell?

  1. Teorie čepování: Zkušený pivovarský odborník nás provedl zásadami čepování. Naučili jsme se, jak načepovat pivo „na hladinku“, co se skrývá pod názvy „čochtan“, „šnyt“ či „mlíko“.
  2. Praktické workshopy: Sami se postavíme za výčep a pod vedením odborníka Mirka Nekolného si vyzkoušíme správné čepování piva.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

placeholder

Opravné zkoušky a doklasifikování školního roku 2024/2025 — rozpis v příloze.

_DSC2067

V úterý 24. června 2025 se uskutečnil 12. ročník Autosalonu SPŠ Teplice – tradiční akce, která i letos nabídla bohatý program plný techniky, zábavy, inspirace a praktických ukázek. Střední průmyslová škola Teplice i přilehlé Benešovo náměstí se na…

Untitled design

V přiloženém souboru naleznete informace k prázdninovému provozu sekretariátu.