Škola čepování piva

Publikováno:
3012F083-E694-4E74-8887-ACC7DE02CDCC_1_201_a

Celý týden probíhá akce Plzeňského Prazdroje o čepování piva. 

Škola čepování piva Pilsner Urquell nám otevírá dveře do světa pivního řemesla. Dozvěděli jsme se vše o správném čepování a péči o pivo Pilsner Urquell.

Zdeněk Kalčík zahájil teoretickou část pro všechny druhé ročníky. Do konce týdne budou probíhat praktické workshopy, kde si každý vyzkouší načepování a ošetření svého půllitru.

Co nás čeká na Škole čepování piva Pilsner Urquell?

  1. Teorie čepování: Zkušený pivovarský odborník nás provedl zásadami čepování. Naučili jsme se, jak načepovat pivo „na hladinku“, co se skrývá pod názvy „čochtan“, „šnyt“ či „mlíko“.
  2. Praktické workshopy: Sami se postavíme za výčep a pod vedením odborníka Mirka Nekolného si vyzkoušíme správné čepování piva.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

6d90b542-bf3c-475a-9abb-b39c54ab694a

Naši žáci z obchodky právě prožívají jedinečnou zkušenost v rámci čtrnáctidenní stáže v Itálii. První týden mají úspěšně za sebou. Naskytla se jim možnost působit na různých pracovištích. Někteří z nich získávají cenné zkušenosti v ATP, kde se…

Image

Naše úspěšná účast v prestižní soutěži AGC Technowizz 2025 (článek zde ) přinesla škole nejen cennou zkušenost, ale i konkrétní přínos do výuky. Díky výhře jsme mohli pořídit moderní diagnostický přístroj Launch, který se běžně využívá v…