Škola čepování piva

Publikováno:
3012F083-E694-4E74-8887-ACC7DE02CDCC_1_201_a

Celý týden probíhá akce Plzeňského Prazdroje o čepování piva. 

Škola čepování piva Pilsner Urquell nám otevírá dveře do světa pivního řemesla. Dozvěděli jsme se vše o správném čepování a péči o pivo Pilsner Urquell.

Zdeněk Kalčík zahájil teoretickou část pro všechny druhé ročníky. Do konce týdne budou probíhat praktické workshopy, kde si každý vyzkouší načepování a ošetření svého půllitru.

Co nás čeká na Škole čepování piva Pilsner Urquell?

  1. Teorie čepování: Zkušený pivovarský odborník nás provedl zásadami čepování. Naučili jsme se, jak načepovat pivo „na hladinku“, co se skrývá pod názvy „čochtan“, „šnyt“ či „mlíko“.
  2. Praktické workshopy: Sami se postavíme za výčep a pod vedením odborníka Mirka Nekolného si vyzkoušíme správné čepování piva.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

IMG_8657

Po několikaleté pauze se vracíme na Hrad, příležitost udílení státních vyznamenání byla více než skvělá. Žáci třetích ročníků zazářili při welcome drinku, roznosu kanapek či při debarasu. 2000 nejvýznamnějších hostů z celé republiky, přehlídka…

Untitled design (5)

Nabídku vánočního cukroví od našich žáků z jídelny U Kantora a veškeré informace k objednávkám najdete v přiloženém souboru.