Škola čepování piva

Publikováno:
3012F083-E694-4E74-8887-ACC7DE02CDCC_1_201_a

Celý týden probíhá akce Plzeňského Prazdroje o čepování piva. 

Škola čepování piva Pilsner Urquell nám otevírá dveře do světa pivního řemesla. Dozvěděli jsme se vše o správném čepování a péči o pivo Pilsner Urquell.

Zdeněk Kalčík zahájil teoretickou část pro všechny druhé ročníky. Do konce týdne budou probíhat praktické workshopy, kde si každý vyzkouší načepování a ošetření svého půllitru.

Co nás čeká na Škole čepování piva Pilsner Urquell?

  1. Teorie čepování: Zkušený pivovarský odborník nás provedl zásadami čepování. Naučili jsme se, jak načepovat pivo „na hladinku“, co se skrývá pod názvy „čochtan“, „šnyt“ či „mlíko“.
  2. Praktické workshopy: Sami se postavíme za výčep a pod vedením odborníka Mirka Nekolného si vyzkoušíme správné čepování piva.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (6)

Od 1. července začínají školní prázdniny, během kterých se mnozí z vás zapojí do prázdninových brigád. Pro tyto aktivity budete potřebovat potvrzení o studiu. Pokud jste si ho ještě nevyzvedli, můžete o něj jednoduše požádat online a potvrzení…

D2480FB6-7A36-4144-9C70-2A8882ED4259_4_5005_c

Po letech opět po boku pana prezidenta. Bylo nám velkou ctí obsluhovat pana Petra Pavla. Na zámku Jezeří panovala příjemná přátelská atmosféra a my doufáme, že jsme se s panem prezidentem neviděli pracovně naposledy.

IMG-20240616-WA0017

Letos se žáci Hotelové školy opět vydali na zájezd do Velké Británie. Program byl velmi intenzivní a vystřídaly se nám všechny druhy počasí. První den jsme navštívili Brighton - Brighton Pier, Airways i360 a historické centrum včetně The Lanes.…