Škola čepování piva

Publikováno:
3012F083-E694-4E74-8887-ACC7DE02CDCC_1_201_a

Celý týden probíhá akce Plzeňského Prazdroje o čepování piva. 

Škola čepování piva Pilsner Urquell nám otevírá dveře do světa pivního řemesla. Dozvěděli jsme se vše o správném čepování a péči o pivo Pilsner Urquell.

Zdeněk Kalčík zahájil teoretickou část pro všechny druhé ročníky. Do konce týdne budou probíhat praktické workshopy, kde si každý vyzkouší načepování a ošetření svého půllitru.

Co nás čeká na Škole čepování piva Pilsner Urquell?

  1. Teorie čepování: Zkušený pivovarský odborník nás provedl zásadami čepování. Naučili jsme se, jak načepovat pivo „na hladinku“, co se skrývá pod názvy „čochtan“, „šnyt“ či „mlíko“.
  2. Praktické workshopy: Sami se postavíme za výčep a pod vedením odborníka Mirka Nekolného si vyzkoušíme správné čepování piva.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

Návrh bez názvu (28)

Na pondělí 28. 10. připadá státní svátek. Podzimní prázdniny jsou stanoveny na úterý 29. 10. a středu 30. 10. Na čtvrtek 31. 10. a pátek 01. 11. vyhlásil ředitel školy ředitelské volno. V tomto období bude fungovat pouze zastupující sekretariát na…

IMG_4919

S potěšením oznamujeme otevření nových cvičných kuchyní, které jsou financovány z Operačního programu Spravedlivá transformace (OP ST). Tento projekt je důkazem snahy o modernizaci vzdělávacích institucí a poskytnutí žákům a učitelům těch nejlepších…