Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Web banner - Přípravné e-kurzy (1)

Letos jsme si pro vás opět připravili přípravné e-kurzy k přijímačkám. Tradičně začínáme online formou MS Teams webinářů od března 2026, vždy od 15:30 do 17:00. V kurzu českého jazyka se můžete těšit na tato témata: 9. 3. 2026 Pravopis 16. 3. 2026…

1200

Na předchozí zprávu o mimořádném úspěchu našeho žáka Michaela Kříže navazujeme s velkou radostí. Informaci o jeho ocenění převzal a dále rozšířil také Ústecký kraj. Michael Kříž, žák 4. ročníku oboru Informační technologie na SPŠ Teplice, získal za…

IMG_3283

Tak jako každý rok, i letos se naše empatická SČ3 vydala mezi žáky Arkadie. Hodné děti pochválila, zlobivé s úsměvem postrašila – a všem přinesla radost a úsměv. Atmosféra byla skvělá a tradice pokračuje!