Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

12685-55681-73684-77403-61789

Poprvé vyrážíme objevovat krásy Skotska! Přidejte se k nám na nezapomenutelný školní zájezd! Termín zájezdu: 19. - 26. 9. 2025 Cena: 14.800 Kč (možné uhradit ve třech platbách) Pro koho je zájezd určen: pro žáky školy (druhé, třetí a čtvrté ročníky…

IMG_5636[91]

Filipové opět ukázali Moravě, že dobrý sommeliér může být i z Čech! Naši žáci Filip Štochl a Filip Mach se zúčastnili prestižní soutěže Sommeliér Moravy, která se konala ve Znojmě. I když se jim nepodařilo postoupit až do finále a skončili v…

7

Best in IT na SPŠ Teplice – 6. ročník Známe vítěze 6. ročníku soutěže Best in IT! Gratulujeme všem 35 žákyním a žákům, kteří postoupili do 2. kola soutěže, které se konalo 20. listopadu 2024 na Střední průmyslové škole v Teplicích. Po uvítání na SPŠ…