Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Web banner - Autosalon

Srdečně Vás zveme na 12. ročník Autosalonu SPŠ v Teplicích! Kdy: úterý 24. června 2025 Čas: od 10:00 do 16:00 Kde: Střední průmyslová škola Teplice a Benešovo náměstí Tradiční akce naší školy je zpět – větší, pestřejší a nabitá programem pro všechny…

ppj na šířku

Hledáte praxi nebo práci v oboru strojírenství? Společnost PPJ Engineering nabízí pracovní příležitosti pro studenty technických oborů, kteří chtějí získat praxi, pracovat na zajímavých projektech po celé Evropě a naučit se něco nového v reálném…

2.B

V prvním červnovém týdnu se třída 2. B Obchodní akademie zúčastnila sportovního kurzu, který se konal v malebném prostředí Doks u Máchova jezera. Počasí nám přálo a celý týden se nesl ve znamení pohybu, dobré nálady a týmového ducha. Na programu…