Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu-3

Přijďte se podívat v neděli 19. 10. od 12:00 - 16:00 a v pondělí 20. 10. od 9:00 - 16:00, jaké obory nabízíme pro následující školní rok 2026/27. Budeme se na vás těšit v našem novém stánku, připravíme kávovou specialitu a představíme nové školní…

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

DSC_8990

O víkendu se čtyři naši žáci – Michael Kříž, Vojtěch Faltýnek, Yurii Didkivskyi a Volodymyr Shambora – zúčastnili hackathonu pořádaného ČVUT v Děčíně. Během 24 hodin měli společně s dalšími týmy z celé republiky navrhnout a naprogramovat projekt…