Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

7D7BAD4F-5167-4F87-A90B-387DB31020DE

Ve středu 22. října jsme naskočili do autobusu a vyrazili za naším třídenním dobrodružstvím. První zastávka? Hrad Bouzov – krásný, pohádkový hrad a místo, kde se natáčela spousta pohádek. Večer jsme dorazili do Olomouce, kde jsme si prošli centrum a…

IMG_8590

První částí projektu V4 Gen Mini máme úspěšně za sebou, maďarští přátelé dorazili na týden a byl opravdu nabitý. Kromě hlavního projektového tématu, které se točilo kolem fiktivních firem, jsme se hodně poznávali, porovnávali školské záležitosti v…