Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

_DSC2067

V úterý 24. června 2025 se uskutečnil 12. ročník Autosalonu SPŠ Teplice – tradiční akce, která i letos nabídla bohatý program plný techniky, zábavy, inspirace a praktických ukázek. Střední průmyslová škola Teplice i přilehlé Benešovo náměstí se na…

Untitled design

V přiloženém souboru naleznete informace k prázdninovému provozu sekretariátu.

IMG_7282

V uplynulých dnech jsme měli jedinečnou příležitost hostit slovenské žáky v našem městě. Tento pobyt se uskutečnil díky spolupráci sw Střední školou hotelovou z Horního Smokovce a podpoře z International Visegrad Fund. A co všechno jsme během pobytu…