Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

d6l7vx1r6bioqqs

V příloze naleznete termíny ZZ pro podzim 2025.

d6l7vx1r6bioqqs

V příloze naleznete termíny MZ pro podzim 2025.

245d3bf7-c20f-4f09-b8fc-321dc39c07ed

Ani o prázdninách naši žáci nezahálejí a sbírají cenné zkušenosti v rámci Erasmu+. Naši dva kuchaři Adam a Tony odcestovali do Rimini v Itálii už v červnu a vracet se budou až v září. jedná se tedy o dlouhodobou stáž ErasmusPro. Velká vedra, plno…