Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

56dd234e-d24a-4071-8bd5-e91eacbc79a3

Ke dvěma dlouhodobým stážistům přibyla skupina děvčat z HŠ3B, další skupina chlapců HŠ3B a HŠ4B obsluhuje tři týdny na Sardinii. Takové aktivity čekají na žáky našich škol. Zkušenosti a zážitky, to jim nikdo nemůže vzít a i krátkodobá stáž se bude…

Untitled design (2)

Přinášíme nabídku odborných kurzů pro tento podzim! Baristický kurz je už naše stálice - pod skvělým vedením Tomáše Zahradila, vedoucího sekce Mistr kávy CBA. Novinkou pro letošek je kurz Teatender junior pod vedením Jana Zlámaného. Info ke kurzům…

d6l7vx1r6bioqqs

Informace pro žáky budoucí N1A a N1B oboru Podnikání: 1. 9. 2025 bude zahájení výuky probíhat v budově Hotelové školy, ne v DK Teplice. Děkujeme za pochopení.