Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

Návrh bez názvu (28)

Na pondělí 28. 10. připadá státní svátek. Podzimní prázdniny jsou stanoveny na úterý 29. 10. a středu 30. 10. Na čtvrtek 31. 10. a pátek 01. 11. vyhlásil ředitel školy ředitelské volno. V tomto období bude fungovat pouze zastupující sekretariát na…

IMG_4919

S potěšením oznamujeme otevření nových cvičných kuchyní, které jsou financovány z Operačního programu Spravedlivá transformace (OP ST). Tento projekt je důkazem snahy o modernizaci vzdělávacích institucí a poskytnutí žákům a učitelům těch nejlepších…