Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Cambridge English

Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice je oficiálním přípravným centrem Cambridge English a partnerskou školou Evropského centra jazykových zkoušek. Žáci naší školy mají v rámci studia možnost nejen získat výbornou…

7D7BAD4F-5167-4F87-A90B-387DB31020DE

Ve středu 22. října jsme naskočili do autobusu a vyrazili za naším třídenním dobrodružstvím. První zastávka? Hrad Bouzov – krásný, pohádkový hrad a místo, kde se natáčela spousta pohádek. Večer jsme dorazili do Olomouce, kde jsme si prošli centrum a…

gastroden facebook event (4)

Srdečně vás zveme na letošní ročník Gastrodne! Potkáme se ve čtvrtek 20. listopadu od 11:00 do 17:00 v budově Hotelovky. Tématem letošního ročníku je karneval. Přijďte ochutnat výrobky našich žáků a užít si barevné oslavy!