Jdeme s dobou, veggie táhne

Publikováno:
tempImage3rZC57

Učitelé hotelovky se vydali na inspirativní cestu k vědomějšímu stravování. Na semináři pořádaném společností Rostlinně.cz se seznámili s možnostmi vegetariánské a veganské kuchyně. A co je nejlepší? Byli nadšeni, že vařit zajímavě jde i bez masa!

Celým dnem učitele provázel Adam Novotný z hostiny.bio, který jim ukázal, že chutná a kreativní rostlinná kuchyně může být stejně zajímavá jako ta s masem. Je jasné, že tato inspirace se promítne i do výuky a obohatí dovednosti budoucích kuchařů a kuchařek. Zároveň se máte na co těšit U Kantora, bude inovovaný jídelní lístek!

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (6)

Od 1. července začínají školní prázdniny, během kterých se mnozí z vás zapojí do prázdninových brigád. Pro tyto aktivity budete potřebovat potvrzení o studiu. Pokud jste si ho ještě nevyzvedli, můžete o něj jednoduše požádat online a potvrzení…

D2480FB6-7A36-4144-9C70-2A8882ED4259_4_5005_c

Po letech opět po boku pana prezidenta. Bylo nám velkou ctí obsluhovat pana Petra Pavla. Na zámku Jezeří panovala příjemná přátelská atmosféra a my doufáme, že jsme se s panem prezidentem neviděli pracovně naposledy.

IMG-20240616-WA0017

Letos se žáci Hotelové školy opět vydali na zájezd do Velké Británie. Program byl velmi intenzivní a vystřídaly se nám všechny druhy počasí. První den jsme navštívili Brighton - Brighton Pier, Airways i360 a historické centrum včetně The Lanes.…