Káva, Espresso a certifikát!

Publikováno:
022E81C4-51AE-43AF-94C2-E6FF0F3185B1

V minulém týdnu se na naší Hotelové škole konal Základní kurz Barista Junior, a bylo to vzrušující! Pokud jste se cítili, jako byste byli v kávovém ráji, nebyli jste sami. Zde je rychlý přehled toho, co se stalo:

Kávový svět od A do Z: Naši žáci se ponořili do fascinujícího světa kávy. Lektor a vedoucí sekce Mistr kávy CBA, pan Tomáš Zahradil, jim představil různé druhy kávy, historii kávy a dokonce i tajemství pěstování a pražení kávy. Kdo by si pomyslel, že káva může být tak zajímavá?

Praktická příprava: Žáci se chopili džezvy, french pressu a dalších nástrojů, aby se stali mistry alternativní přípravy kávy. Espresso a cappuccino byly na denním pořádku. A ano, někteří z nich se pokusili o umělecké latte art!

Certifikát pro všechny: Na závěr kurzu byli všichni úspěšní absolventi odměněni certifikátem. Teď mohou s hrdostí říct: “Jsem oficiálně Barista Junior!”

Takže pokud se setkáte s někým, kdo má teď v kavárně větší sebevědomí, pravděpodobně právě absolvoval náš kurz. Ať žije káva! ☕️

 

 

Fotogalerie

Nepřehlédněte

Návrh bez názvu (4)

2. kolo přijímacího řízení slouží výhradně pro uchazeče, kteří nebyli přijati v 1. kole nebo se vzdali přijetí, nebo se v 1. kole nikam nehlásili (tito se ale v 2. kole mohou hlásit jen do nematuritních oborů). Důležité termíny: od 19. května 2025 –…

F728508C-3CBB-4E30-A4EF-A966399DF8B0

Výsledkové listiny naleznete v níže uvedených přílohách. Uchazeči v systému DiPSy rovněž uvidí své výsledky ve všech oborech, kam podali přihlášku. Jak na to ? Uchazeč zadá v jeho veřejné části (tedy uchazeč nemusí být ověřen identitou občana) své…

F728508C-3CBB-4E30-A4EF-A966399DF8B0

Výsledkové listiny naleznete v níže uvedených přílohách. Uchazeči v systému DiPSy rovněž uvidí své výsledky ve všech oborech, kam podali přihlášku. Jak na to ? Uchazeč zadá v jeho veřejné části (tedy uchazeč nemusí být ověřen identitou občana) své…