Pod taktovkou Arriga

Publikováno:
IMG_5846

Tento týden jsme měli šanci vychutnat si (a to doslova) práci profesionálních kuchařů z luxusní restaurace Arrigo v Děčíně. Naši druháci s nimi připravovali celé menu, viděli poprvé lanýže, ochutnali zajímavé kombinace a jsou motivováni k práci v gastronomii, která může být velmi krásná. Podívejte se sami.

Nepřehlédněte

Web banner - Přípravné e-kurzy (1)

Letos jsme si pro vás opět připravili přípravné e-kurzy k přijímačkám. Tradičně začínáme online formou MS Teams webinářů od března 2026, vždy od 15:30 do 17:00. V kurzu českého jazyka se můžete těšit na tato témata: 9. 3. 2026 Pravopis 16. 3. 2026…

Jirka

Střední průmyslová škola v Teplicích má další důvod k radosti. Žák třetího ročníku oboru Informační technologie Jiří Kolman úspěšně reprezentoval školu na celodenní akci Přírodovědecké fakulty UJEP s názvem Poznej, bádej, objevuj & inovuj –…

inovace

Inovativní podnikání očima studentů ČZU Studenti PEF ČZU, Natálie a Honza, představili žákům nástavbového studia unikátní vysokoškolský program Inovativní podnikání, který vychází z legendárního finského modelu Tiimiakatemia. Co je Tiimiakatemia?…