Erasmus+ pokračuje

Publikováno:
IMG_8102

Když v červnu kuchaři odjížděli do Itálie, určitě si neuměli představit, co je čeká. Teď to ve dvou třetinách již rozhodně vědí, zapojili se do pracovního procesu, snáší tamní vedra a respektují hierarchii v kuchyni. Šéfkuchař má michelinské ocenění a podle toho vypadají jeho nároky. Ale naši chlapi se s tím perou statečně, moc dobře si uvědomují, že se mají co učit a jejich kariéra je teprve na začátku, i když svůj výuční list mají od června v kapse.

Držíme jim palce, aby svou tříměsíční stáž úspěšně ukončili, protože se bude krásně vyjímat na profesním životopise.

Nepřehlédněte

d6l7vx1r6bioqqs

V příloze naleznete termíny ZZ pro podzim 2025.

d6l7vx1r6bioqqs

V příloze naleznete termíny MZ pro podzim 2025.

245d3bf7-c20f-4f09-b8fc-321dc39c07ed

Ani o prázdninách naši žáci nezahálejí a sbírají cenné zkušenosti v rámci Erasmu+. Naši dva kuchaři Adam a Tony odcestovali do Rimini v Itálii už v červnu a vracet se budou až v září. jedná se tedy o dlouhodobou stáž ErasmusPro. Velká vedra, plno…