Erasmus+ pokračuje

Publikováno:
IMG_8102

Když v červnu kuchaři odjížděli do Itálie, určitě si neuměli představit, co je čeká. Teď to ve dvou třetinách již rozhodně vědí, zapojili se do pracovního procesu, snáší tamní vedra a respektují hierarchii v kuchyni. Šéfkuchař má michelinské ocenění a podle toho vypadají jeho nároky. Ale naši chlapi se s tím perou statečně, moc dobře si uvědomují, že se mají co učit a jejich kariéra je teprve na začátku, i když svůj výuční list mají od června v kapse.

Držíme jim palce, aby svou tříměsíční stáž úspěšně ukončili, protože se bude krásně vyjímat na profesním životopise.

Nepřehlédněte

Web banner - Přípravné e-kurzy (1)

Letos jsme si pro vás opět připravili přípravné e-kurzy k přijímačkám. Tradičně začínáme online formou MS Teams webinářů od března 2026, vždy od 15:30 do 17:00. V kurzu českého jazyka se můžete těšit na tato témata: 9. 3. 2026 Pravopis 16. 3. 2026…

b0aba36a-5bdd-418d-91a8-afb724caf926

Naši žáci se v rámci programu Erasmus+ vydali do malebného střediska Val di Fiemme v Itálii. Pobyt nebyl o lyžování, ale o získávání cenných zkušeností z praxe v hotelnictví a gastronomii. Během stáže si vyzkoušeli práci v hotelovém baru, na recepci…

IMG_9072

Naše hotelová škola opět otevřela dveře žákům devátých ročníků základních škol, kteří si mohli na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být žákem oboru gastronomie, hotelnictví a cestovního ruchu. Akce „Den žákem hotelové školy“ nabídla pestrý program…