Zlatá učitelka a stříbrná škola

Publikováno:
rad-sv-vavrince

Asociace kuchařů a cukrářů (dále jen AKC), jedna z největších profesních asociací u nás, v minulých dnech opět oceňovala aktivitu a odbornost svých členů.

K ocenění si již při vzniku vypůjčila jméno jedné z našich nejslavnějších kuchařek, Magdalény Dobromily Rettigové a své členy oceňuje ve třech stupních, bronzovou, stříbrnou a zlatou medailí. Vrcholem ocenění je pak Řád sv. Vavřince, patrona kuchařů. Jeho nositelů je opravdu poskromnu, asociace ten řád uděluje opravdu výjimečně.

Na posledním zasedání krajské pobočky AKC převzala Lenka Opavová, odborná učitelka Hotelové školy za svou dlouholetou činnost v asociaci zlatou medaili. Ihned po ní převzal pan učitel Roman Rumler ocenění pro naši školu, stříbrnou medaili. Přebírající osoba nebyla symbolická, ale právě pan Rumler naši školu v AKC zastupuje a má na ocenění největší zásluhu.

Paní Opavové blahopřejeme, panu Rumlerovi děkujeme a oběma přejeme hodně sil a úspěchů v další činnosti.

Fotogalerie

Nepřehlédněte

6a2d7276-4025-4660-9c8e-5d7d5c8fe7bf

Od 5. do 11. ledna se třídy S1, D1 a V1A zúčastnily lyžařského kurzu v Harrachově, a přestože se zpočátku zdálo, že počasí si s námi bude hrát na schovávanou, nakonec nás hory odměnily skutečnou zimní pohádkou. Začátek týdne byl doslova jak z…

Image-8

V sobotu 11. ledna se na naší průmyslové škole uskutečnil Den otevřených dveří, který přilákal mnoho zájemců o studium a jejich rodičů. Akce nabídla jedinečnou příležitost prohlédnout si odborné učebny zaměřené na strojírenství, informační…

f548bb4b-eae7-4b4d-a287-079a9df1ea03

Tradiční školu čepování piva v podání skvělého Zdeňka Kalčíka a Míry Nekolného. Jsme rádi, že spolupracujeme se špičkou ve svém oboru a už víme, jak správně čepovat, co nedělat při péči o pivní sklo a jak má vypadat parádně načepované pivo. Čistá,…