Prázdninová stáž ve Švýcarsku pro žáky gastronomických oborů Hotelové školy

Publikováno:
cover photo staz

Chceš nastartovat svoji pracovní kariéru v jedné z nejkrásnějších zemí Evropy? Jsi samostatný/á a ovládáš anglický nebo německý jazyk? Bude ti v červnu 18 let? Tak je tato nabídka právě pro tebe. 

Co je potřeba udělat:

  1. Pečlivě si prostudovat podmínky stáže.
  2. Do 2.2. se přihlásit u pana Kulhánka, kancelář číslo 212.
  3. 20.2. od 9.30 do 12:00 se zúčastnit schůzky s organizátorem stáže zástupcem Swiss Hospitality Academy GmbH.
  4. Do 25.2. vyplnit registrační formulář na adrese www.hospitality-academy.ch/stagiaires
  5. 2.3. odjet na setkání a pohovory všech zájemců z ČR v Hotelové škole Poděbradech.
  6. Po schválení stáže odjezd do Švýcarska, město Weggis na břehu Vierwaldstädtersee na hranicích kantonů Luzern a Schwyz.
  7. 11.6. – 24.6. teoretická příprava ve Swiss Educational College s možností následného studia za zvýhodněných podmínek po ukončení celé stáže.
  8. 24.6. – 10.10. praktická část na určeném pracovišti.
  9. 11.10. konečné vyúčtování a odjezd zpět do Čech.

Potřebujete doplňující informace? Přijďte do kanceláře číslo 212 a pan Kulhánek vám je zodpoví.

Nepřehlédněte

726a40ae-c275-4712-9f16-db145284ae5b

Honza Heřmánek se školou spolupracuje dlouhá léta, díky němu jsou zkoušky vždy o něco přínosnější. Letos si vyzkoušel novou roli, a to přímo učitelskou. Místo kolegyně vzal na 14 dní její blokové hodiny vaření. Žáci si to moc pochvalují a my si…

f548bb4b-eae7-4b4d-a287-079a9df1ea03

Tradiční školu čepování piva v podání skvělého Zdeňka Kalčíka a Míry Nekolného. Jsme rádi, že spolupracujeme se špičkou ve svém oboru a už víme, jak správně čepovat, co nedělat při péči o pivní sklo a jak má vypadat parádně načepované pivo. Čistá,…

IMG_5846

Tento týden jsme měli šanci vychutnat si (a to doslova) práci profesionálních kuchařů z luxusní restaurace Arrigo v Děčíně. Naši druháci s nimi připravovali celé menu, viděli poprvé lanýže, ochutnali zajímavé kombinace a jsou motivováni k práci v…