Cukrář - tříletý učební obor s výučním listem

Publikováno:
food photo - provoz - 10

29-54-H/01

Pečete rádi? Obor cukrář zažívá nebývalý boom. Mediální propagace způsobila, že peče celá země a s ní můžete i vy! Školní pracoviště před Vánoci stihne bezmála tunu cukroví.

V reakci na revizi Rámcových vzdělávacích plánů je od 1. září 2022 zaveden do výuky nový Školní vzdělávací program. Podle nového ŠVP se vzdělají od září 2022 první ročníky, druhé a třetí pokračují podle platného ŠVP z roku 2017 a to až do konce svého studia.

Nepřehlédněte

56dd234e-d24a-4071-8bd5-e91eacbc79a3

Ke dvěma dlouhodobým stážistům přibyla skupina děvčat z HŠ3B, další skupina chlapců HŠ3B a HŠ4B obsluhuje tři týdny na Sardinii. Takové aktivity čekají na žáky našich škol. Zkušenosti a zážitky, to jim nikdo nemůže vzít a i krátkodobá stáž se bude…

Untitled design (2)

Přinášíme nabídku odborných kurzů pro tento podzim! Baristický kurz je už naše stálice - pod skvělým vedením Tomáše Zahradila, vedoucího sekce Mistr kávy CBA. Novinkou pro letošek je kurz Teatender junior pod vedením Jana Zlámaného. Info ke kurzům…

d6l7vx1r6bioqqs

Informace pro žáky budoucí N1A a N1B oboru Podnikání: 1. 9. 2025 bude zahájení výuky probíhat v budově Hotelové školy, ne v DK Teplice. Děkujeme za pochopení.